tisdag, augusti 23, 2016

Paradis ghettot är ett paradis jämfört med cementdjungel... :


Jag hinner inte riktigt blogga... så det blir bara lite eller ingen text alls pågrund av migrering av mina två hemsidor.
Allting är redan överflyttat till den nya nätservern med layout, men sidorna ser lite annorlunda ut, så jag jobbar med designen. HollywoodVampire.EU är helt färdig och Teds Universum.Com är påbörjad, som helhet helt klar, men jag tänkte förbättra layouten och ha en liknande jag gjort på den andra hemsidan för det blev riktigt bra.
Jag är jättenöjd med resultatet, speciellt layout-designen, så jag tänkte använda en liknande mallform för text på Teds Universum.com.Det blev en förvånansvärd härlig dag denna tisdag på "sensommaren". Solen låg framme, dessutom var det helt vindstilla.


Jag kom på hur bra jag har det och vilken härlig lägenhet man har, speciellt nu då vi har satt upp vindskyddet utöver markisen. Vi har förmiddags sol på ena sidan och på balkongsidan eftermiddagssol. Vindskyddet gjorde att det inte blir lika varmt som förut inomhus. Vi har även en fläkt inne i hobbyrummet när det är som värst varmt.

Här i Paradis ghettot är det rätt så skönt och lugnt just nu i våran asfaltsdjungel. Värre hade det vart om vi bott i en cementdjungel på 13:e våningen i ett höghus. Det hade varit svårare att njuta av balkongen. Varje gång man skulle gå ut mötas av en lång korridor med andra boende för att sedan åka i en hiss eller ta trapporna för att inte tala om P-platserna...

Vi bor i ett trevåningshus med bara en dörr bredvid oss när vi skall ut.
Det enda jobbiga är att vi har alltid bara haft collies. Nu har vi en enda collie och två helt andra raser. Ett brokigt litet gäng. När de börjar skälla i svalen låter det rent ut sagt bedrövligt!!!
Jyckarna går ut på bestämda tider, ibland kan det bli annorlunda, men grannarna i våran svale har vant sig, dessutom blir det sällan möten då vi inte har så långa korridorer/våningar fyllda av andra hyresgäster/lägenhetsinnehavare.
När vi tar första steget utanför dörren eller ut på balkongen möts vi av en härlig naturpark och underbar utsikt. Bättre kan man kanske inte ha det om man inte vill resa utomlands. Dessutom gott om P-platser och garage, nu när man tänker efter...

Njuter för fullt här i Paradis ghettot medans jag bloggar och balkongdörren står vidöppen då det är en härlig kväll och går mot en underbar natt...
Det är inte så dumt ändå... Varje kvarter har ett mysigt torg också...
TISDAGENS: / pasta Bolognese /

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥