tisdag, april 21, 2009

***

Just idag så väntade jag några samtal och därför svarade jag lite mera oförsikigare. Därför fick vi då 2 okända samtal varav ett;) ville plåta mig och hund och allt skulle jag få gratis, såsom styling och smink och resa med mera... och att fotografierna skulle bli jättesnygga... Jag undrade hur de fann mig? via hundägarregistret... jag svarade bara att just nu passar det inte riktigt, varpå hon undrade om hon kunde ringa senare... Nej! Jag är inte intresserad! Jag sökte numret via google och fick fram att detta nummer fanns med på den svarta listan som man skulle undvika... Det andra samtalet gällde marknadsundersökning och denna gång gällde det attityden till internet, telefoni med mera och här svarade jag faktiskt... JA. Inom en vecka ska jag få frågor som jag ska svara på och har då chans på någon vinst om jag svarar... men den som ringde presenterade både sig och företaget ganska grundligt och det verkade då seriösare än samtalet innan. Efteråt gick jag in i på toan för att duscha och innan detta tog jag bort nagellacket. Jag har inga planer på att i nuläget måla om naglarna... Naglarna är korta men välskötta:)

... nos-nos... Nellie tittade snabbt in, innan hon stack någon annanstans...

Jag spanade in mina fötter, men de behövde inte filas... istället tvättade jag håret för att sedan duscha och tvåla in hela mig och nu känner jag mig skööönt avslappnad och ska strax lägga ned datorn för att kolla på TV istället... för man betalar ju ändock TVlicens och comhem... "vätttladö"...

Festlig kväll...

OLW~ lätt saltade chips i solrosolja med alkoholfritt vin till och lite TV... Dessa chips tipsade man på något TVprogramm där dessa ansågs innehålla minst kemikalier och ingen palmolja... och det var gott... inga efterverkningar...

... planering, planering...

Dagens skogspromenad avverkad, liksom Ica Kvantum Lerum där jag handlade upp lite för jag ska jobba nu några dagar i stöten... planering... ... grådis och lite kyligare dag, men trots allt vår i luften, så tände jag ljuset i lyktan på fönsterbrädet.

Dagens sallad med vatten då:))

Riset fixade jag då;) och välkryddad och grillad kyckling köpte mina föräldrar med sig från hemköp på Selma Lagerlöfstorg ute i Hisings-Backa.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥