söndag, augusti 18, 2013

SöndagsKlump i huvvet, som får syreförfriskning och till sist kaffet som får en hel igen:SÖNDAGENS MÅLTID: /tonfisksallad/Radenska/Plötsligt upptäcker jag en regnbåge och inte nog med detta. Spegelbilden står sig vackert mot "Sävelången"dessutom. Några droppar regn kom i början och de försvann lika fort...
Jag hade svårt för att somna... och tog mig en dusch, varpå jag sedan sov gott som en stock.

Jag vaknar sent och när vi skulle äta middag... då kikade Titti in och såg ut som rena yrmössan/nyvaken... hon också... De fick sin mat tillsammans med oss, fast ingen bonus i maten idag, bara torrfoder på ca 1,5 dl med 4st frollic. Senare blir det nattakäket då de får dela på blodpudding. Vilket är poppis.

Jag har kollat städet idag. Det var inte mycket som behövdes göra. Sedan har vi en träskiva som skiljer av halva lägenheten. Imorgon blir det en enkel rätt som skall göras ur receptboken "Per Morberg lagar husmanskost". Det finns väl flera recept jag skulle kunna testa, men tester görs när jag har tid över;) Det blir ett recept jag gjort fast denna gång är det alkofritt i.

Klädsel har jag plockat fram "blårutig skjorta+batikblå tunka". Lätt och ledigt, precis som stämningen brukar vara med Gerts kusin. Imorgon är en bra dag för en sådan... och för allas parter dessutom :)

Det känns som en baksmälle-Söndag, men eftersom det inte är en baksmälla börjar jag piggna till av kaffet och börjar bli glad som en mört.

Söndagsbloggen har lite naturbilder att erbjuda.

Goder Natt... nu till privatlivet... och så får vi se vad morgondagen har att erbjuda,


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥