söndag, juni 20, 2010

BröllopsSpecial Lördagen den 19 juni:
Åter hemma igen:Vi har varit bortresta och är hemma igen... det var skönt, men jobbigt.
Borta bra, men hemma bäst!!!

Någon natt innan resan var vi på Sibyllas och tog oss en hamburgare med mos eller pommes frites inne i   "7:ans " vid VasaStan.
Detta gatukök rekommenderas varmt; alltid fräscha grönsaker och burgare & dessutom är moset jättegod här... trevlig personal och Little Stevens valde att äta här, när han var här år 2008 med E-street band och spelade med Bruce Springsteen :Och vi har dessutom blivit bjudna på lite gott till kaffet och mat:
Under resans gång käkade  vi:
Väl framme efter att släpat in allt  bagage valde vi att vila och kollade på medhavd DVD Slipknot  live "2009" , "KREATOR"  &  "GRAVEDIGGER" och till sist innan läggdags Helan & Halvan -  fula filurer och den var faktiskt mycket rolig och ännu roligare när man aldrig sett denna film förut på ca 1 timma:
Fredagen den 18 juni:
Denna dag var det mycket sol, men samtidigt mycket blåsigt.
Inomhus blev det lite TV  "bröllopsvaka" på SVT kanalerna; bra programledare och bra upplägg, tyckte vi.
Men dock avslutades natten med en DVD med Helan och Halvan - tjurfäktare.
Lite god mat  hanns också med:
 


LÖRDAGEN den 19 juni:
Mycket sol och värme med svaga vindar. 
Också denna dag blev det god mat och något gott till kaffet och lite uromhusaktiviteter för att till sist runt kl 14.00 började vi kolla på monarkibröllopet på SVT för att till sist avbryta framåt midnatt och slockna i sängen. Jag var som tung bly i hela kroppen:

Söndagen den 20 juni:
Vädret: inget regn, ingen klarblå himmel , istället mycket moln och då och då dök solen upp med värmen.  Vi såg till att vi fick med allt bagage för hemresan och åt på vägen hem och handlade livsmedel inne i en affär också och en hundpromenad vid Stora Torp innan vi slutligen var hemma och bar upp allt bagage och även packade upp nästan allt. Det första jag gjorde var att tvätta upp hundarnas täcken och nu hänger de på tork ute på balkongen och doftar.
Vi invigde vårt datorsitt med hallongelégodis och kaffe. Jag var helt mör från knoppen ända ned till tårna, så jag tog 2st Alindrin och har vilat framför datan och genast börjar jag känna mig bättre till mods och hundarna ligger helt utslagna efter resan och balkongdörren står helt vidöppen:
 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥