lördag, januari 16, 2010

MUSIK:

ABC ~ absolutely samlingsplatta (1990)

LÖRDAG:

Tjolöholm ~ Storstugans Pepparrotssoppa:

Det blev förrätten då... och sedan får vi se hur vi gör med kvällen. Vi blev mätta iallafall och på bara en tallrik. Fint väder idag också... härligt.

FredagsPremiär:

Premiären gällde grillbesticken(julklappen från jobbet) och de var av bra kvalité, snygg rokokofärg och rostfritt stål, bra val av Gert och besticken var mycket bra att äta med.

Vi hade middag här med karré, kokt potatis och en champinjon/löksås till... En ugnsform vilken som helst såsom glas eller teflon... olivolja, skuren lök, skurna champinjoner... strödd köttbuljong över och sedan karré överst. Där saltade jag... Sedan in i ugn på svag värme ca 125 grader och så åkte vi ut i det fina vackra vädret, med solljus och snö...När vi sedan kom hem, sååå tog jag ut formen och plockade bort karré och lade denna omvänd (upp och ned). Och lade lite spad över köttbitarna för att de skall bli lite saftiga. Och champinjon/lökspadet lade jag i en kastrull med creme fraiche och mjöl och vispade ihop till en sås... och morsan hade med sig salladen. Det blev jättegott och det blev lite mat över som vi sedan nyss käkade inne i hobbyrummet. Nästan godare med kallnad mat som värms upp senare. Gert kollar på "HISTORY chanel" om solsystemet just nu om allt som finns i rymden. Och jag valde blogga för det har jag inte gjort eftersom vi bvar trötta och har sovit. Och jag gav hundarna kvällskäket med blodpudding och tog dom efter detta på en snabbtur här hemma. Och nu känner vi oss fräschare bägge två, efter en god sömn och kvällskäk. Jag var ju uppduschad från igår så jag var fräsch, men utan smink förutom ACO coverstick från Apoteket och slapp och ledig klädsel. Ingen shopping ingenting, för nu har jag kläder ett bra tag framöver... men jag rensar lite i garderoben för att rensa... men jag tar 1-2 kassar åt gången och när jag känner för detta. Först och främst rensar jag skit och sådant som är nostalgiskt eller tveksamt lägger jag undan så länge...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥