måndag, februari 13, 2012

❤Alla❤hjärtans❤dag❤:

Så många hatar denna innerligt. Vad vi i hushållet tycker om denna?

Jag frågar Gert försiktigt och sedan innerligt djupt för jag behöver denna inför bloggen.
Gert bryr sig inte... hmmm* jooo, förresten kanske i en ParRelation.

Jag ger mig... faktiskt är det så att "singlarna" gnäller och hatar denna bittert när jag tänker efter nu överallt, men speciellt  just de som har bittra minnen, extra mycket.

Jag har inga bittra minnen direkt när jag tänker tilbaks, men så har jag aldrig sett den som ett "par" utan som en kärleksuppmuntran emellan vän till vän/ man till man / kvinna till kvinnna/  och ja, flirt och par emellan oxå på frivillig basis bara man trivs.
Tänk, vad brev jag skickat och även fått tillbax. När man umgås så ofta och bor närapå intill och ändå skicka till varandra. men aldrig hjärtans dag... direkt och jag har aldrig sett den som något speciellt, förräns en dag jag riktigt fick en impuls att jag så gärna en gång har skickat. Jag tog med mig någon för samtidigt tyckte jag att det kanske är töntigt.

Jag kollade på korten och jag sken upp jag hittade först en och sedan en till... och jag tittade lite försiktigt på "in personata" i fråga. Dessa vill jag skicka och vad tycker du? Inget svar.

Glatt skrev jag:- Jag kommer inte riktigt ihåg. Bara traditionellt tror jag "till alla hjärtans dag" hälsn Harriet. Tror jag skrev likadant till bägge, minns ej. De 2 korten var omgivna av silver med varsin Walt Disneyfigur. Den ena Musse Pigg  associerades på P.T och Kalle Anka var F.H lite svenssonbetonad till de som inte fick någon så att de kunde ta åt sig!

Jag fick de allas autografer utanför hotell "Rubinen" på speciella vykort som fanns gott om.

Sååå många signeringar och så fååå kvar. Men minnena var längst*

Ett litet kul appropå.

Sååå många vykort det fanns... och ett till med ansikten liggandes mot golv, men det räcker med detta nedan.//HVMATHEM:

Maten kom hem, ingen färdig kasse &  här är mitt val:  MATHEM


MÅNDAGENS MÅLTID: pytt-i-panna

Klädseln, otvättat...  jag bloggar under tidden "pytten" är i ugnen.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK:
Vecka 7 och jag är jääävligt trött:

Igår och nu idag blir det en extra dos (1 tabl utav 2 +2) (runt kl 20.30 -21.30) som jag skall ta extra vid behov och dessa dagar är sådana. (2+2) har jag redan tagit. Så nu tar jag den där extra dosen (1 tabl ).
För att jämna ut dosen. och någon gång innan jag lägger mig gör jag nu som Gert tar dagstabletten.  Denna dagstablett är viktig och den får bara vara en enda & om jag glömmer denna. Så skall jag avstå denna, men mycket viktigt att äta denna nästa dag.

MEN nu när jag tar den antingen vid kl 03 00 eller senare just innan jag går och lägger mig, då sköts allt av sig självt. Tabletterna blir man inte frisk av utan är ett stöd att komma igång med livet i min egna takt.

Tabletterna är uttagen av en kvinnlig medicinsk specialist som vid ett enda besök hittade rätt och gjorde några uppföljningar och hos företagshälsan där gjorde man bedömningen att en dagstablett behövs. Jag testade en men den funkade mycket dåligt. Den andra tabletten gjorde upphöjda ögon och mycket förvåning att de funkade bra utan biverkningar.

Och dessa RECEPT håller jag fast vid av dessa två specialister: både män och kvinnor som gjort bedömningen till slut och på apoteket väntar jag hellre till någon annan dag än byter ut denna mot en annan sort som får en att må sämre pågrund av att ingridienserna är inte exakta.
Nu skall jag ta mig en vila men dagstableten är absolut för tidig innan kl 03.00.

Och jag skriver inte ut här mina recept då de är uttagen för mig personligen, då man funkar olika. Om man mår sämre har man fått en tablett/tabletter som inte funkar.
Man får prova men högst 1-2 månader och detta via legitemerade läkare/psykolog.

Och om jag är hjärndöd, sååå får det stå för den som tycker detta och om min man  är helt bakom flötet. Det är för fan era problem.

----------------------------------
VECKANS SKRIVBORDSBILDER:


Denna har jag :Denna har Gert just fick jag veta lite irriterat och jag bytte snabbt och faktiskt gillade jag den jag valde till sist; Gert skickade några mejls nyss:


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥