måndag, februari 13, 2012

Vecka 7 och jag är jääävligt trött:

Igår och nu idag blir det en extra dos (1 tabl utav 2 +2) (runt kl 20.30 -21.30) som jag skall ta extra vid behov och dessa dagar är sådana. (2+2) har jag redan tagit. Så nu tar jag den där extra dosen (1 tabl ).
För att jämna ut dosen. och någon gång innan jag lägger mig gör jag nu som Gert tar dagstabletten.  Denna dagstablett är viktig och den får bara vara en enda & om jag glömmer denna. Så skall jag avstå denna, men mycket viktigt att äta denna nästa dag.

MEN nu när jag tar den antingen vid kl 03 00 eller senare just innan jag går och lägger mig, då sköts allt av sig självt. Tabletterna blir man inte frisk av utan är ett stöd att komma igång med livet i min egna takt.

Tabletterna är uttagen av en kvinnlig medicinsk specialist som vid ett enda besök hittade rätt och gjorde några uppföljningar och hos företagshälsan där gjorde man bedömningen att en dagstablett behövs. Jag testade en men den funkade mycket dåligt. Den andra tabletten gjorde upphöjda ögon och mycket förvåning att de funkade bra utan biverkningar.

Och dessa RECEPT håller jag fast vid av dessa två specialister: både män och kvinnor som gjort bedömningen till slut och på apoteket väntar jag hellre till någon annan dag än byter ut denna mot en annan sort som får en att må sämre pågrund av att ingridienserna är inte exakta.
Nu skall jag ta mig en vila men dagstableten är absolut för tidig innan kl 03.00.

Och jag skriver inte ut här mina recept då de är uttagen för mig personligen, då man funkar olika. Om man mår sämre har man fått en tablett/tabletter som inte funkar.
Man får prova men högst 1-2 månader och detta via legitemerade läkare/psykolog.

Och om jag är hjärndöd, sååå får det stå för den som tycker detta och om min man  är helt bakom flötet. Det är för fan era problem.

----------------------------------
VECKANS SKRIVBORDSBILDER:


Denna har jag :



Denna har Gert just fick jag veta lite irriterat och jag bytte snabbt och faktiskt gillade jag den jag valde till sist; Gert skickade några mejls nyss:



















♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥