fredag, april 17, 2015

Eftermiddagen i bilder:

FREDAGENS: strömming

En kortis ute på gatan... men  promenad blev det inte.


Skönt att vara hemma, men en promenad uteblev idag... Strax hobbyrummet och bara ta det lugnt...
En kopp välling när man stiger upp tidigt:JANIS JOPLIN är det idag... Min outfit blev då i Janis Style, så slapp jag fundera på klädsel.


Soffpotatis får man väl vara ibland...

Soligt & blåsigt med +9. Jag har så mycket omkring mig, men kameran kan jag alltid plocka fram, så att jag kan bildblogga om inte annat.
Jag skall ut en stund nu på balkongen med en kopp "välling". Kaffe har jag redan druckit.
Välling är inget jag oftar sätter i mig, men jag har börjat lite mera att ta detta som mellanmål om jag går upp tidigt blir jag vrålhungrig nämligen, därför tar jag mig en kopp välling mitt på dagen.


Fredagen har bara startat slappt och skönt...

HEJ SÅ LÄNGE,
Det krävs en Asterix för att leka hej vilt:


Varsitt Dentastix & Markies kex Pedigree för tänderna. 2-4st frollic för lite smaksättning. Magnussons torrhundfoder... väldigt bra avföring och magar på denna. Jag är helnöjd med detta foder. (Lite nypon"krydda" för lederna om detta funkar... vet ej... Jag testar denna burk. Tjockpannkakan blev väldigt poppis.

Soligt med +8 grader & vindstilla. Härligt väder, men väldigt mycket folk i rörelse... hundägare främst och även några flanerare.


HEJ SÅ LÄNGE,FILM...  som setts:
Jag fyllde i ett formulär från Thorn och fick välja gratisgåva. Denna valde jag. Har sett första delen, men inte andra för jag visste inte att denna fanns i flera delar.

Psykologisk thriller från 1967 och en oscarsfilm.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥