fredag, juni 11, 2010

NattBloggen:

... frisyren idag:


Maten idag blev ute i Hisings-Backa; en sallad, strömming och rotmos... lite senare russinkaka med kaffe. Och strax innan vi åkte hem någon macka med te:

Väl hemma igen och lite smått trötta och för min del tar jag min vila och bloggar lite för att därefter ta tag i en ytterligare vila.


 FILM:

 Denna skall ses inom snar framtid ROBIN HOOD  (2010)

NattBloggen:


Vi skulle åka ut en natt till  7:ans för hamburgaren jag skrev om, men vid bilen hajjjade vi till är det en vålnad eller räv eller vad???  Det dunkade som sagt inne i bilen, liksom ett eget liv.

Men mitt i mgsjukan så hade vi inte lust att tänka mera på detta... men i Onsdags kände vi oss bägge hyffsade och då kom min farsa hit för att kolla detta och han hade inte vart med om något liknande. En förbipasserande berättade farsan senare om att han hojjjtat något om att det nog är en mus eller råtta som krupit in.


Sååå tidigt i förmiddags åkte vi ut till verkstaden och vi fick vänta en stund för någon som skulle med och provköra och testa detta då. Men bilen var fullkomligt tyst. Gert fick inflika att vi inte ensamma hade hört oljudet. Men verkstadskillen kunde inte göra något när han inte hör något, men han tyckte att vi skulle åka hem och om vi hör oljudet igen skulle vi lyssna lite noggrannare varifrån detta kommer. Och då kan vi komma dit igen och då kan de ha bilen där några dagar för att kolla upp detta.

Vi kom hem och jag var trött och somnade. sdan tog vi oss en hundpromenad och när vi kom hem hörde vi oljudet men denna gång mycket lägre och de kom från högtalarna då, så det var inget allvarligt då:)

Väl hemma hjälpte jag Gert att rengöra akvariet... och  plockade bort lite växter och här är ökenstenen som gert satte in i akvariet:Och efter detta satte jag igång med sockerkakssmeten för 4 omgångar; 2 med russin och 2 med äpple, socker, och kanel:
Så det blev ett smak av russinkakan med kaffe och till detta KISS live från ROCK AM RING juni 2010 och denna var grym:


Efter detta så var äppelkakan färdig och vi tog oss ett smak av denna och kamomillte till denna, som sagt det är svårt att misslyckas med sockerkaka då... och nu är jag lite trött, men här är min statusbild:


VÄDRET: Grått och muligt och regn med +13 grader♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥