Det blev dillkött med kokt potatis då idag, i det gråa disiga höstvädret...
Det är en maträtt som jag brukar göra, kanske inte alltid utan till Nyårsafton och då med Fransyska eller liknande kött med pepparrot och det kan bli dyrt då, men då är det är ett gammalt recept på min mors sida.
Men nu har jag gjort en blandning av Per Morbergs Dillkött och min egen...
För det första hade jag inte mjöl, så jag skippade detta, och sedan tog jag bara 1 matsked strösocker, för 5 dl var tok för mycket. Sean lade jag till vitkål, för det hade jag mycket av och istället för att bara koka köttet brynte jag det först. Gott blev det och istället för kalvbogen - vanliga grytbitar, vilket är stor skillnad på pris...
PER MOBERG ~ recept.nu ~ Klassisk dillkött
Och häromdagen gjorde jag ris och Stroganoff... efter Per Morbergs recept; jättegott.
Per Morberg ~ recept.nu ~ Stroganoff