tisdag, december 13, 2011
"..." ...:
JULEKÖKET mitt stöket.
Slappt som "...", sååå man knappt vet man vaknat. Sluppit laga. Behöver inte klaga.
Vi är två, men med "Canons" hjälp är vi dock många.
Sluta bara den "jävla" SAGA, för den är utomexistensiell.
Så ännu en gång:- VAD FAN SYSSLAR NI MED???
Med betoning på denna "FANAN" och "..." kanske därmed.
Om ingen fattar denna . så är detta att det inte är därmed PUNKT utan kanske en betoning på därmed kanske börja FASTA.
Men fasta är inte därmed BASTA.
Kanske börja KNASTRA denna "..." som är utomexistensiell fast rimmar på PUNKT som är . men kanske . men i själva verket är .
men detta har varken ände eller ända och är det då därmed PUNKT som också är mycket väl SKRIVBART; och kan vara VERBALT.
UrTråkig är den ene och den andra och även denne "..." som är UTOMEXISTENSIELL, men som ändock inte rimmar på PUNKT och då därför ingen.
"/" som i "FUCK"/ "DET "
Från den utomexistensielle "..."
Men som nu råkar bara vara "HAR%RIET MAR%IANNE", MEN i själva verket "HARRIET MARIANNE VON BRÖMSSEN" och då kan det juh tyckas i denna bloggen att det inte behövs några PUNKTER som i . . ., men nu iväntas det existensiella och bara dra åt helvete åt den som kan tyckas och där med PUNKT och ett KOMMA som i Organister och då ett.
P:S
Jag skulle kunna fortsätt i mängder, men klädseln kallar och käket med denna KALLAR,
och jag kallas dock bara kort och gott HV
//HV
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK:
LuciaNattBloggen utan FILM:
MÅNDAGENS MÅLTID: dillkött/ris/sallad
Efterrätt: Te och äppelkakabit
Så där ja'och är trött... viiila och PC... koppen te med lite honung lenar halsen. Några jobbiga dagar.
... strax vilan och lussbulle eller lussekatt kan kvitta,
//HV
Lusse"Katter" till Te " LIPTON black currant":
Så där nu är bloggen slut:
COUNTRY JOE & THE FISH
Efterrätt: Te och äppelkakabit
Så där ja'och är trött... viiila och PC... koppen te med lite honung lenar halsen. Några jobbiga dagar.
... strax vilan och lussbulle eller lussekatt kan kvitta,
//HV
Lusse"Katter" till Te " LIPTON black currant":
Så där nu är bloggen slut:
GOD NATT:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK:COUNTRY JOE & THE FISH
måndag, december 12, 2011
3:e Advent som var:
3:e Advent, Solyanka med cremefraicheklick på:
Julkorten är skickade, men inte bland julkorten och fodralet åkte med vinden som en ren diarré från något försupet hörne, som inte ens kunde skilja på ved eller något rostat.
Så här ser det ut och något är bakom julenypan:
sovit dåligt och vaknade helt knäckt och Solyankan blev perfekt eftersom den gjordes under de rätta formerna. Gert skalade moroten & potatisen:
2 st kastruller med rapsolja.
Den ene med kassler/champinjoner/falukorv:
De 2 kastrullerna är bredvid varandra så det blir lätt att passa:
Så här ser den andra kastrullen ut när den får puttra. alla råvarorna steg för steg kokas för att sänkas och de lägga i nästa.
Upp(tempen) //sänk (tempen)
Rapsoljan som kokas upp som sänks för att läggas i "saltlaget" från saltgurkan i smörgåsgurkansburk , valet är hugget som stucket eller blandat kokas upp och sänks för att sedan bli upp med den hackade gula lök kokas upp som sedan sänks. Sedan upp för att slängas i tomaterna och sedan sänkas.
Sedan i med den hackade ättiksgurkan för att sedan sänkas. Sedan uppåt med riven morot och tillsammans med väldigt smått hackad potatis runt ca 2 st. och kokas upp för att sedan sänkas.
Sedan uppåt med den andra kastrullen som bara där Kassler/Champinjonerna/Falukorven slängs i med ajvaren mängd efter sitt eget behag lite eller hela burken, men med hela burken inte en endaste kryddning i då. För att bara puttra på det lägsta runt ca halvtimmen.
Om jag glömt något blir det uppdatering på detta vid senare tillfälle, när jag är utvilad inom ett dygn... och kanske även rättar något då.
EFTER MATEN:
Hundarna slickar sig om munnen glupskt av en liten klick de fick utav falukorven.
Till sist varsin liten tesked till slut av Solyankan, sååå glada och nöjda de blev, att de juhblar.
Te och honung inne i värmen, därefter resterna från Solyankan.
Några spontanbilder från åkturen ute under AdventsKvällen:
Julkorten är skickade, men inte bland julkorten och fodralet åkte med vinden som en ren diarré från något försupet hörne, som inte ens kunde skilja på ved eller något rostat.
Så här ser det ut och något är bakom julenypan:
sovit dåligt och vaknade helt knäckt och Solyankan blev perfekt eftersom den gjordes under de rätta formerna. Gert skalade moroten & potatisen:
2 st kastruller med rapsolja.
Den ene med kassler/champinjoner/falukorv:
De 2 kastrullerna är bredvid varandra så det blir lätt att passa:
Så här ser den andra kastrullen ut när den får puttra. alla råvarorna steg för steg kokas för att sänkas och de lägga i nästa.
Upp(tempen) //sänk (tempen)
Rapsoljan som kokas upp som sänks för att läggas i "saltlaget" från saltgurkan i smörgåsgurkansburk , valet är hugget som stucket eller blandat kokas upp och sänks för att sedan bli upp med den hackade gula lök kokas upp som sedan sänks. Sedan upp för att slängas i tomaterna och sedan sänkas.
Sedan i med den hackade ättiksgurkan för att sedan sänkas. Sedan uppåt med riven morot och tillsammans med väldigt smått hackad potatis runt ca 2 st. och kokas upp för att sedan sänkas.
Sedan uppåt med den andra kastrullen som bara där Kassler/Champinjonerna/Falukorven slängs i med ajvaren mängd efter sitt eget behag lite eller hela burken, men med hela burken inte en endaste kryddning i då. För att bara puttra på det lägsta runt ca halvtimmen.
Om jag glömt något blir det uppdatering på detta vid senare tillfälle, när jag är utvilad inom ett dygn... och kanske även rättar något då.
EFTER MATEN:
Hundarna slickar sig om munnen glupskt av en liten klick de fick utav falukorven.
Till sist varsin liten tesked till slut av Solyankan, sååå glada och nöjda de blev, att de juhblar.
Te och honung inne i värmen, därefter resterna från Solyankan.
-----------------------------
Några spontanbilder från åkturen ute under AdventsKvällen:
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)