torsdag, november 20, 2008

Virr Panna~ häftig helg eller bara vardag...

Vi vaknade bägge två tidigt och behövde "pissa" och då upptäckte jag att klockan var runt kl 08.30 och tyckte då att det är en person jag behöver kontakta på telefontid vid kl 09.00 så jag väntade in tiden och under denna tiden åt vi frukosten och upptäckte att Titti var försvunnen? Men hon låg under sängen! Jag har skaffat en hundbädd till henne framför sängen och byrån, men hon är rädd för den. så jag har flyttat på den och lagt hennes filt över den, så att Titti ska vänja sig vid hundbädden... När klockan närmade sig kl.09.00 ringde jag men det var upptaget, men till slut fick jag tag på denna person och allt gick efter noterna på något sätt... och efter detta skickade jag kommentarer på Myspace och sedan gick jag och lade mig och vakna upp fort för att gå ut med hundarna. Och nu när jag skriver här i bloggen kom jag på det är bara Torsdag! Och jag som skickade iväg " Have a great weekend"-kommentarer, sist jag gjorde detta då gjorde jag likadant utan att tänka mig för på en Torsdag och då var det ett okänt band som sökt vänförfrågan på mig och istället för att skicka ett tack så fick de en bildkommentar med helghälsning och de svarade mig:- det är bara i och för sig Torsdag, men denna attityd gillar vi och skål på dig;) Lustigt nu har jag gjort detta igen!!!

PROMENADEN
Vilket härligt väder idag helt vindstilla med solljus... det blev "smultronstället" idag igen, där hundarna kunde springa lösa... och vid samma ställe mötte jag naturligtvis samme man igen och morsade på varandra och slängde några ord innan det bar av hemåt... jag skulle ringa på min mobil till The GoatLord men den var död så jag ska sätta den på laddning.

VARNING FÖR HUNDEN
När promenaden når sitt slutmål ~ mina ögon blir då helt fokuserade på denna dörrskylt... för den kan väl inte ens den blinde undgå? Vad är första tanken när någon för se en sådan häringa skylt? Att det är enstöringar som bor här? Eller att man känner sig säkrare i svalen? Eller att man blir rädd? Eller tvärtom?

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥