söndag, februari 14, 2010

Valentine part 2:

Tackar så mycket! En alla hjärtans dag bukett fick vi, fina tulpaner:

Smörgåstårta i köket:

Kaffe/te med bulle inne i hobbyrummet:

Till kaffet blev det på någon kanal på TV "made in sweden"... producenten Desmond Child kände vi mycket väl till, men inte hur han såg ut... rätta stuket med tanke på i vilka sammanhang han är känd i... Programmet handlade kort och gott om Desmond Child som samarbetar med en svensk herre och de två sätte tillsammans ihop en text som herr Bagge gjort musiken till. Lailla bagge är någon sorts back up till tjejbandet som består av tre svenska sångerskor runt 18 år ~ en brunett, en rödtopp och en blondin. De gör en låt och en video och sedan slutar programmet med att de kommer till Sverige och i samband med singelsläpp gör en signering och ett "rep" med låten "famous" och de skulle få göra en spelning på Tivoli i Danmark. Det är POP jag diskuterar här i bloggen nu... ganska bra om man är inne på sånnt här. Min morsa som följer melodifestivalen 2010 tyckte låten "famous" var bättre än alla låtar tillsammans hon hittills har sett på melodifestivalen 2010...

Zorro (snart 10 år) ligger bredvid bordet inne i hobbyrummet:

Nellie (snart 3 år) utslagen under bordet i hobbyrummet:

Titti (snart 3 år) rävsover och flyger direkt upp och till sist hamnar även hon i bild:

Här sussar Janine gott och detta är också hennes favoritplats, framför balkongdörren och här får hon också för det mesta vara i fred:

Alla jyckarna får sitt krubb och käkar utan några som helst problem idag, fantastiskt! I bild Janine (15år i marsmånad):

Till sist ett tryffelhjärta med kaffe eller te till i hobbyrummet:


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥