4:e Adventsmaten:
Ugns köttbullar; lök, ströbröd, creme fraiche och blandfärs
Prinskorvar
Janssons Frestelse; Smord form, ca ett lager fylld med skivad potatis Mellanlagret: Ansjovis, lök, ströbröd Översta lagret; täck över mellan lagret med skivad potatis sedan ströbröd och sist smält milda och grädde överst. ( kryddor: hels inte eftersom ansjovisen smakar starkt, men gillar man skarp smak sååå lite extra spad på:
Ett dukat bord i julens tecken:
En halv brödskiva med en enda gravad laxskiva på tallriken och också en liten bit knäckebröd med gräddost på.
En skål med brysselkål ; kokades upp i vatten och stängdes av och fick stå på 0 grader i lite av Janssons grädde med smält milda i eftersom jag tagit 5dl grädde kunde jag avvara lite som extra smaksättning till brysselkålen.
Rödkål
JULMUST
Och till sist kaffe & Tjolöholmste och en skål med clementiner, skogaholms pepparkaksdeg och valnötter: