tisdag, augusti 16, 2011

Sovande gäster:

TISDAGENS MÅLTID: bjudna på sallad, köttbullar och rabarberkräm:)


Jag var ingen trevlig gäst idag för efter maten somnade jag och sedan åkte vi hem. Zorro skall gå på en medicinkur i 20 dagar och på ett återbesök. En tjej som trimmar hundar har sin salong i närheten och när tassen läkt på Zorro skall han trimmas där... förövrigt bra med Zorro och nu sover alla jyckarna.
Man ser pengarna flyga iväg, så vi valde att ställa in vår miniresa nästa vecka.

Väl hemma fick vi chansen att bekanta hos med vår nya svalgranne som är mycket trevlig. Tjejen innan som vi sällan såg för hon hyrde ut lägenheten i andra hand har flyttat till Frankrike och dessutom fått ett jobb... häftigt... hoppas hon spenderar pengarna klokt och väl och trivs i sitt nya land.

Detta nagellacket är väl hyffsat, duger dock väldigt bra att fylla på mitt grafittigråa nagellack med... lite tunt i konsistensen och det var väl därför man reade ut denna, men lite större flaska...

Ett "JAG" i min pyjamas... i min fåtölj framför PC och strax blir det film... längtar*.
Skymning, vindstilla och + 12 grader, lite kyligare kväll, men mycket skööönt ändå... och  från balkongdörren hörs ibland lite vrål från grannkillen med sina polare... hmmm* dataspel eller sport förmodligen;)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nattens FILM: 
MARIA WERN svart fjäril (aug 2011) Deckare
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥