söndag, oktober 16, 2011
Smolkigt - del 2:
Revbenen som stått i sin marinad över natten är precis inlagda i ugnen på 100grader för värmning...
... och lite grönsaker: lite slarvigt skuren paprika och tomat på varje tallrik och en liten bit äppelkaka som en efterrät i Söndagens anda...
Den kokta potatisen och nu färdiga såsen står på de avstängda plattorna lite vid sidan av och återvinner värmen... global uppvärmning kanske för att säga rent ut sagt förutsägbart...
Såsen: gjordes på "soppan som köttet kokades i" och i detta tog runt ca 4 msk eller om det var teskedar och en 1 1/2 msk mjöl i... kanske lite väl lite mjöl, men å andra sidan vill jag inte ha stuvning på en SöndagsMiddag...
... tvätten har Gert tagit hand om under tiden och det är Gert som brukar diska efter SöndagsMiddagen mellan varven direkt ;)
Nu skall jag koppla av innan besöket kommer...
//Harriet