söndag, april 05, 2015

PÅSKDAGEN brundjibar:

P:S Har rättat till text


"BRUNDJIBAR" har en kontaktman och några reserver som i andra hand kan nås. Tyvärr är det så olyckligt att "BRUNDJIBAR" har bara en olycksfallsförsäkring tillvidare då den egentliga försäkringen börjar gälla.

Det är påsk - omständigheterna gör att kontaktmän och reserver kan bli svårare att få tag på.
Dessa kontaktmän sköter detta via veterinärer och Rumänska hundgårdstallet. Det kan ta lite tid då de behöver översättning.

Ingen annan utöver kontaktmän eller veterinär skall vara lekemän. Handläggarna skall hjälpa till att förminska pälsombytet på BRUNDJIBAR tills denna fått ordning på sin päls.

BRUNDJIBARS päls är mycket tät, vilket olyckligt lättare gör att han lättare kan få problem vid miljöomställning.

Det är en långprocess för hunden att gå igenom alla tester och prover på kliniker som i sin tur har olika underavdelningar / även föreberedelsen inför resan kan påverka och långflygresa, sedan resan hem och sedan infinna sig i miljön.
Hunden blir grinigare med pälsproblemet och miljöombytet som nu "Brundjibar" råkat utför.

Vi har haft hundar som haft pälsproblem, då har detta vart "hot spot". De första gångerna tänker man inte på att hunden gnager eller rufsar sig i pälsen, då de kan göra detta utan orsak.  I början är en "hot spot" stabil, men sedan slår denna ut som en löpeld = "Hot spot". Det veterinären gör är att klippa upp för att lufta, vilket är det första man måste göra oavsett vad detta är. Sedan lägger de på en salva och detta försvinner snabbt.

Jag har en metod för detta på mina hundar, men hundägaren avgör detta.

Nu i detta fall när den går under myndigheter är det kontaktmännen- handläggarna, som gäller i detta fall; då den kommit hit på ett annorlunda sätt och MED ETT LAGLIGT PASS! 

Bad och resor kan framkalla hotspot, men denna kan också eventuellt vara något annat för BRUNDJIBAR, då den genomgått en lång procedur, men även en sådan här procedur på sikt kan skapa en "HOT SPOT"!

HAR BRUNDJIBAR TUR SÅ ÄR DETTA EN HOT SPOT.







♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥