söndag, juli 19, 2015

ROCKFOLKET / TITTI UTAN KOPPEL = TOPPEN / PONTIAC :


SÖNDAGENS: /Lyxig gräddig kallops i rödvin & ris med spaghetti för soppor - ZLATO POLJE finns på Orienthuset... /

Är det Classic Monday's... närapå fullsatt utav bilar. Näe... bara  "ROCKFOLKET" som spelade..."... hälsa för halsen... "  ekade över ängsmarken. Det var då jag satte på detta klipp... Spelningen var inomhus... i "en gammal gymnastiksal", som är väldigt välbevarad och fin inuti...

Plötsligt tystnar musiken abrupt. Jag trodde spelningen var över... men några som sprang hördes mot mig att de hade en rast.

Sista sträckan jag hade var mot bilen och då går jag en kort bit på vägen, då jag fick kommendera Titti att hålla sig undan för hon var inte kopplad under hela promenaden. Nääs restaurang buss var snabbt på intåg och körde snabbt förbi oss och fint förbi Titti mot "rockshow". Det var tydligen mat-paus.


Jag testade nyss klippet och Asterix kom direkt hit bredvid mig och nu ligger han och vilar nära mig. Nu minsann kom han på inkallning, vilket Asterix pinsamt nog inte gör i klippet.

Om jag ser mjölig ut, så beror detta på potatismjölet. Jag köpte nytt potatismjöl för 10:- på coop nära (coops egena varumärke). Jag tog handen med potatismjölet och tryckte det mot Nellies  "hotspot"-partier. Nu sover nellie gott här hemma och kuren hjälper redan.

Min jacka får jag nog fixa till imorgon.

Jag har räkningar och ny beställning som skall göras via nätet till matbuden Mat.se & Mathem.se...

Jag ligger efter... Tiden är fullt upp!
Titti är fantastisk utan koppel, men kopplad är hon en "best"...


Nu är det bara NIKITA som gäller på TV-burken...

HEJ SÅ LÄNGE,


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥