torsdag, september 10, 2015

Britt tog oss ut ur Paradis Ghettot & förde oss mot det nya fina istället:


Min hårborste är inte så olik jyckarnas faktiskt. Min är köpt på LYKKO.SE har jag för mig, fast längesedan.

När jag köpte furminators till jyckarna var det meningen att just denna skulle Asterix ha för Asterix har varken lika lång päls eller jättemycket UnderUll, men
det visade sig att den var bra till de andra också som alternativ för naturen skall sköta pälsarna också.
Det kan bli för mycket borstning/kamning, då är denna varianten av furminator jättebra, men då skall de ha fällt/klippt/rakat/borstat/kammat först. Då är denna bra att ha efteråt då och då.

Eftersom min borste funkade så bra på mig... tänkte jag att denna varianten skulle bli bra. Den har nämligen väldigt lite taggar/borst, vilket var väldigt bra.
Funkar på mindre och även längre päls förutsatt att hundar med jätte päls blivit av med det värsta först.REA just nu så jag passade på att beställa "schampo volym & conditioner volym" på APOTEA.SE. Jag använder dessa måttligt och emellanåt ett vanligt schampo. Jag brukar ta "conditioner endast på topparna" och schampot, sist vanligt schampo och sköljer ur.

Sköljer man inte ur noggrant eller använder detta för mycket kan håret lätt bli platt... så använder man detta rätt, så blir resultatet bättre än väntat. Jag gör uppehåll emellanåt också... sååå då varar detta ett bra tag.

GÄÄÄSP! Äntligen fick jag detta Asterix GÄSP i bild. Asterix gör denna gäääsp varje dag... morgontrött som Asterix är...


ONSDAGENS: /soppa/ Radenska Slatina/

Kaffe ut i det ny fina H-Backa...

En PolisHelikopter som flög bortåt Paradis Ghettot.

Nu skall jag vidare in mot hobbyrummet och fortsätta se på serien "tjockare än vatten".

HEJ SÅ LÄNGE,


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥