Jag hade fått tag på ytterfilé. Lade bara olivolja eller liknande... lite china mushroom soy - pyttelite mild malen paprika - lite salt och väldigt lite malen svartpeppar ... kan avstås också... i en ugnsform blandade marinaden med gaffel. Skar ytterfilén i skivor... Lade varje skiva ytterfilé i ugnsform och såg till att skivorna blev dränkta även om den knappt räckte till... så de skivor som hade mycket marinad på sig lade jag över de sista bitarna som knappt fått marinaden på sig underst... Sedan skalade jag en eller flera beroende på om man vill bli av med morötterna. Skar morötter i tunnare skivor och lägger dessa under varje köttbit. Mins 2 skivor mörötter för att få bättre smak och mörare kött. Gräddade detta på ca 150 grader ca 2 timmar och vänder på köttet och lägger över folie och in i ugnen... och sänk till 125 grader...
Det blev jättegott och enkelt att göra dessutom...
TISDAGENS: / ugnsgrillat kött/ |
"Lånebilen" och så här ser jyckarna ut i denna.
Jag fick detta paket som medlem i Dogrescue.com. Mössa/hundkoppel/vykort/T-shirt... Finare grejor än vad jag trodde... T-shirt blir till att ha någon gång med jyckarna... TEXTEN LYDER:
JAG ÄR INTE HUNDRÄDD --- JAG ÄR HUNDRÄDDARE