fredag, oktober 07, 2016

Tassavtryck :

Tog mig en sminka ute på balkongen... Det blev endast någon klunk kaffe. Så på vägen in tog mig det sista ur koppen...
Solen var framme med svagare vindar, men det blev snabbt kyligt ute när när det började bli kyligt...


FREDAGENS: / sydslavisk slovensk hemmasoppa / Jag skulle ta lite utav ett tyskt röd vin på flaska av serien Black Tower som redan var öppnad, eftersom  det vita vinet Black Tower som Bag-In -Box funkar som ombyte...
Det röda vinet smakar som rött skall och jag har en rosa bubblig Rosé. Jag skulle givet vilja testa hela serien, men det är enbart dessa som jag fått tag på. Jag tog fel flaska snopet... men för att vara rosé funkade denna också. Tyska viner har oftast normal %  8-12. Det gör att den kan bli en god sällskapsdryck eller att smutta på till TV:n. Något jag föredrar när det gäller viner. Så länge denna håller rätt pris för denna %... Rosévinet passade fantastiskt till denna soppan. 
Nya kalsonger åt någon... ovan. /Nedan min nya tunika / ett gratis halsband som bonusJag sov någorlunda bättre inatt. Natten innan var det rävsov. Jag kännerpå mig  redan att det kan bli ännu bättre sömn senare... Jag tänker smutta lite på rose eller det röda vinet eftersom flaskorna är öppna... omväxling förnöjer utöver hutten kan det bli annars enformigt.

DAGS FÖR HOBBYRUMMET... kanske något sevärt... eller zappa... zappar man då kan det bli slappare efter en hård start av veckan.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥