torsdag, mars 15, 2018

VECKA 11... FUCKIT, F*CK*T / HOMELAND säsong 7 :


Referar till denna länk som är ett inlägg nyligen. Man kan också scrolla nedåt, men här är direktlänken:
HV Diaries : VECKA 11... racer start... mycket text* :


Där skrev jag att det skulle behövas flera val för fackförbund, men det är väl krångligt nog.Min personliga åsikt är att det skulle behövas satsas mera på fackförbund... HÖGRE KRAV!!! och att alla fackförbund skulle ligga i ett enda med olika inriktingar.
För den som skall ut i arbetslivet eller är arbetslös skulle enkelt bara till höra till ett fackförbund för att sedan söka till olika inrikningar.

Att fackförbundet är opartisk ett parti men att de som arbetar eller är medlemmar skall kunna vara synligt parti-anknutna eller också om de är opolitiska.

Härifrån kanske skappa ny arbeten eller hitta blivande regeringsarbetare för där behövs mycket kompitens och  mera pålitlga sådan och gärna själsligt för att få fram bättre politker.


I alla fall i första hand härifrån styra upp bättre arbetsmiljövillkor.

Att det skulle vara lättare också att hitta förtroende för någon om sina problem utan att göra en stor affär så att  hela samhället hoppar ur led istället. för man kan inte bestämma åt någon vem den personen skall lita på... har den ingen kommer man aldrig åt problem.

ARBETSGIVARE OCH FACKFÖRBUND BÖR OCKSÅ VETA ATT PERSONAL INTE BARA HAR SKYLDIGHETER DE HAR OCKSÅ RÄTTIGHETER!!!

Kort och gott... Nu startar bloggen igen som vanligt... inget gammalt groll här inte för jag jobbar inte och bryr mig inte längre.

Jag har fått skriva av mig och det har bara gjort gott bl a...--------------------


Pusst* suck* stön* städningen är färdigt!


BOKBUSSEN I VANLIG ORDNING!Dags för mat - sedan ut - senare blir det TV serien " HOMELAND" säsong 7 del 2 på sista säsongen.

TORSDAGENS: / pasta bolognese med lite färdigköpta köttbullar i + gröna ärtor & majs + bladspenat + grönkål + persilja + milda margarin + några droppar olivolja / CitronVatten

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥