onsdag, mars 21, 2018

VECKA 12 sämst sj*kh*s... dåliga VC :Startade dagen med en "torftig frukost i form av Gene's tunnbröd" & kaffe... Inget mellanmål idag...
Det blev ett bad efter frukost... förövrigt blev då den egentliga starten badet från topp till tå.


Nu till sjukhus och sista del på temat... "referat" :


https://harrietvonbromssen.blogspot.se/2018/02/vecka-8-i-relation-med-sig-sjalv.html
SÄMST MED LINKÖPING VAR POLISVÄXELN... fruktansvärd... finns inga ord...

Östras sjukhus nämns inte i ovan länk... för det var bland det hemskaste och här inte ens krig? eller? .... för att inte tala om ambulansförarna... reception... allt för att stjälpa.


 Linköpings lasarett var  fantastiskt från >ambulans - hela Linköpings lasarett och oavsett ålder - i sista skedet... eftersom det var problem med att minska blodtrycket förflyttades vi nedåt från närapå högsta... för Linköpings lasarett är både stort och många våningar... fick byta avdelning och det blev jobbigt... men funkade bra där... fick träffa specialist och jag var med runt... en fantastisk läkare som hade koll. En av de bästa jag någonsin träffat förutom i Slovenien när jag fick gipsat benet... Jag var imponerad hur snabbt och bra... Ett sådant gips har jag aldrig sett här i S... då var detta ändå på 70-talet.

Ambulansflyg blev det då det nådde till rätt siffra. Blev det ett proffsåk "ambulans" mot flyget. Under flygningen mot Göteborg var det koll på puls kontra tryck och allt... Väl i Göteborg blev åkturen bra , men dåliga skämt och vitsar från växeln men det var okej.
MEN DET VAR INTE OKEJ en andra gång dessa ambulansförare ... tjaffs jag orkar bara inte... ÖSTRAS stjälpte något som Linköpings lasarrett lagt ned hela sina stlälar för att sedan stjälpas... men till slut hamnade THE GOATLORD på sahlgrenska igen... helt utslagen jämfört mot förra.


På Linköpings lasarrett kändes ett lyft och balsam för själen det blev en andningspaus mitt i vad som komma skall och som man hade framför sig. men detta blev min  räddning hos vårdcentralen... Jag tänker inte ens kommentera VC men jag kommer aldrig vara en patient mer än på remiss = hälsoundrsökning, Jag själv har valt LINDHOLMEN och att de skall sköta detta. Jag kan avstå men jg tror inte detta.

Tänk att jag blev inte tagen på allvar förräns min make... (tagen på allvar var ett snällt sagt).

Hur bra jag är/ blivit/ frisk/dålig med mera kommer jag aldrig nämna. Detta stannar här som ovan i länk. Jag har gått vidare med mitt liv. 

... och nu lämnar jag detta skede här i bloggen dithän...


Så nu vidare i blogg:Hundarnas olika matplatser. Åt vänster: Ikea bricka under stol som  samtidigt funkar som halkfri  Åt höger:  en halkfri/skydds  matta under.

ONSDAGENS: / lövtunna kotletter ugnsbakat i gårdagens grytsås med gratäng  / sallad / CitronVatten /

LOSSAR PÅ "knuten" smått fuktigt fortfarande... för att bli en knut igen...STRAX TV SERIEN "BORDWALK EMPIRE" säsong 2... och IDkanalen...
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥