måndag, oktober 22, 2018

VECKA 43 ny vecka / höstvindar & mat bud / greyzone :


Matbud var här... väl förberedd var jag.
Jag glömmer inte  - för ett halv år sedan hade jag en stressad dag och byggarbetarna hade precis satt igång utanför huset vi bor ju i HSB... I allafall glömde jag kvar Titti uti svalen ca 30 minuter.... Hon är en mörk kamouflerad sak och går segt uppför trappan. Hon måste alltid gå upp först för trapporna - inte denna gång. Jag var tankspridd - stressad och hade brådis.
Plötsligt ringde matbudet och jag öppnade porten... Jag stod i dörren och hörde ljud i trappan... Vad förvånad jag blev. Jag utbrast: - TITTI!
Efter Titti kommer budet...  Jag har inte gjort om detta... inte innan - inte efter. När vi senare skulle åka ut såg det ut som en torkad kissfläck...  Hon blev nog orolig för byggarbetare och främmande ljud... sedan matbudet på detta... Några  dagar därefter varorna vart här var  Tittis kissfläck borta. Det hade städats för arbetarna hade gjort något jobb i början som  gjorde svalen skitig, så det var väntat att det skulle städas... fniss, fniss och åter fniss... åt min egna chockade snopna reaktion  att det var Titti och inte matbudet !!!


GÄÄÄSP i väntan på mat!


MÅNDAG igen och här tvättas det!

MÅNDAGENS: lax och potatis med smörskirad majs - gröna ärtor / tomat - gurka


Sol och höstvindar. UPPFRISKANDE!


Strax ä'ta middag... därefter ingen PW,  men en hundtur ut i kraftiga höstvindar.
Jag har framför mig att hjälpa till med akvarierengöring som vattenvakt bara... Det värsta gör inte jag. Akvariet är inte min hobby... men nog gillar jag att smygkika på corydoras.
Senare blir det dansk svensk krim deckare serie "GREYZONE"...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥