lördag, november 30, 2019

Sista nov & da'n före 1:a Advent :


Under förmiddagen fixade jag till till kambenen som blir till adventsmiddagen imorgon.
Först brynes lök sedan också kambenen med löken. När detta är klart så kokar man upp med vatten,
å om man vill - i med lite buljong och puttras sedan på svag värme  ca 1 tim - 1,5...
Därefter hälls ca hälften av kokvattnet ur, därefter i med
olivolja och CHINA MUSHROOM SOY =MARIANADEN.
Marinaden blandas om och kambenen får i sin tur dra in detta ca 30 min -1 tim,
därefter plockar man ur kambenen och lägger dessa i en ugnsform med folie över -
in i kylen för att nästa dag värmas på 175 gr i ca 20 minuter...
Just nu är kambenen i kylen!





LÖRDAGENS juleköttbullar med västervikssenap i och kokt potatis/vitkål




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥