fredag, mars 19, 2021

salladstallrik:

 

salladen idag... surdegsbröd skivad in i ugn med lite olivolja och persilja...
På tallriken... romansallad sedan stekt tärnad happy chef kyckling därefter riven morot och spetskål... stekt bacon i bitar överst... krutongerna... lade till grön och röd paprika... fetaost och oliver... gjorde en dressing men denna var totalt överflödig fick slänga det som blev över... så denna dressing gör jag inte mer... även om den var okej...
BLOMLÅDAN pärlhyacint påskliljor rosmarin
FRUKOST gene "fibervariant" LUNCH korv och frukttallrik och fil-smoothie
MIDDAG FREDAGENS salladstallrik med kyckling och toppad med bacon
Sol och kyla varvat,,, men härligt!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥