lördag, april 10, 2021

Dillkött på menyn... :

 

FRUKOST gene "fibervarianten" LUNCH salami Milano macka & fruktbricka
MIDDAG LÖRDAGENS dillkött med morötter och spetskål & kokt potatis MUMS!
Solen låg på... Lugnare vindar än gårdagens stormbyar... skön tur ute... tog det lugnt med tanke på gårdagens hårda vindar som svepte tag i en...
Hemma väntar dillkött som jag  fortsatta att laga färdigt... i denna 1msk äppelcidervinäger, redning och grädde... koka upp potatisar med skal på... Jättegod! Speciellt om man förbereder och smakerna får dra in sig... Mat för imorgon också... bara värmas upp... kanske lite gröna ärter och sådant till då!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥