BILD 1 här bryns och bräseras revbenen i stekt lök. BILD 2 Därefter hällde jag i en "köttbuljong kokt i vatten" och fyllde på med vatten... KOKAS UPP... puttrade i ca 1 timma BILD 3 häll ut vatnet och fyll på med marinaden (olivolja och China mushroom soy) Se till att blanda alla revben i marinaden. BILD 4 placera sedan revbenen i en ugnsform BILD 5 lägg på aluminiumfolie över och in i kylen... BILD 6 ugnsformen med folie om ca 30 min på 175 gr FÄRDIGA REVBEN Minst 20 minuter - 1dygn skall revbenen ligga i marinaden. Denna gång var det 3 timmar... under tiden var jag på en promenad...
Förra veckan köpte jag revbenen på extrapris och lade in dessa i frysen för att ha till middag torsd-fred. Det var först i förrgår som jag blev varse med att det är Kristi himmelsfärdsdag och röd dag, så tillfälligheternas spel var framme så vi fick fin god middag. |