Det Ă€r lite torrt att steka löken - sellei - purjolök med lagerbladen i rapsoljan... sĂ„ försiktigt. Det Ă€r först nĂ€r tomaterna slĂ€ngs i som det hela kokas upp  för att sedan stekas med kryddorna och dra smakerna av varandra... Kryddor för denna gĂ„ng - salt och malen svartpeppar, mejram och lite bong touch of taste. (Förövrigt passar annars spiskummin vĂ€ldigt bra med falukorv, men avstod denna krydda denna gĂ„ng.) NĂ€r det hela stekts sĂ„ bort med lagerbladen, och i med ca 1,5 dl-2dl vatten och ca 0,5-1 dl quinoa tricolor. kokas upp för att sedan puttra pĂ„ lĂ€gre vĂ€rme en stund. Dags nu för soppspagetti och nĂ€sta inlĂ€gg, gĂ„r ocksĂ„ bra med en nĂ€ve makaroner eller annan pasta. |