
Känns dags för en bloggpaus... får se hur det blir med detta!
 |
Gårkvällens macka - kaviar och stekt ägg FRUKOST gene tunnbröd original LUNCH pastejmacka & fruktbricka TISDAGENS MIDDAG schnitzel |
 |
Bakade sockerkaka igen, men glömde av att sista apelsinen gick åt vid lunch, sååå det blev med citron i istället... tur i oturen där... Godast med apelsin... men funkar bra med citron....
1st Apelsin-sockerkaka med mindre socker INGREDIENSER 2-3 ägg 0,5 dl strösocker 1tsk honung 0.5dl rapsolja 1 dl mjölk 1,5 tsk bakpulver 2,5 dl dinkelmjöl saften av 1 pressad apelsin
GÖR SÅ HÄR Vispa poröst ägg, honung och strösocker Rör ned rapsoljan, mjölken och apelsinsaften och sikta även i dinkelmjöl med bakpulvret. Häll till sist smeten i en smord bröad form. Gräddas på 175 grader i nedre del av ugn ca 35-45 minuter
Det blev en härlig tur ut i våtmarker... höstmys* |