onsdag, maj 31, 2023

Mitt i VECKA 22:

 

Jättegott och lättlagat med tjockpannkaka!
 Enda gången jag inte vill ha i fullkorn, annars har jag gått över till fullkornsmjöl för mera fibrer.
Solsken och värme idag fast desto skönare med det blåsiga som svalkade av om man säger sååå...
... och härligt med paus och vatten också!
Härlig mitten i veckan avbrott!





FRÅN ANDRA DAGAR:
Hemlagad currygryta med en skvätt grädde som värmdes upp från fryslådan serverades med en ris/quinoa och en sallad.
Ugns-LAX med tomater / Schnitzel med en saftig sallad med både äpple och gurka och tomater i som gjorde denna sallad extra saftig och god var den också!

Frukost är det gene tunnbröd som gäller antingen som  original eller fibervariant. Varannan låda som gäller!
LUNCHEN är delad i två delar. Smörgås eller fruktbricka.
Ingen har kunnat undgå pastejmackan med bostongurka - spetspaprika- salladsblad på rågbröd med låg sockerhalt - vinnande koncept.
Fruktbrickan består till största del av choklad- druvor - banan- päron- blåbär - apelsin... någon gång ibland även hallon jordgubbar eller kiwi i. Ibland när frukt bär sinat ut i kylen kan det bli också lite äpple i. Chokladen varieras mellan ljus och mörk, men försöker ha den mörkare lite oftare.



Vilda blomster ut i skogen.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥