måndag, oktober 17, 2011
söndag, oktober 16, 2011
Smolkigt; del 4:
SÖNDAGENS MÅLTID: hemmagjorda revbensspjäll, skysås med creme fraiche och kokt potatis som efterrätt äppelkaksbit och kaffe
Gerts plåtning och förslag på promenadens slut... väl hemma igen och pimplar kaffe. Lite senare blir det den sista biten av äppelkakan.
Pär Värs - del 3:
On that silence screen you can stand there pretending or fuck 'em all, but at the end it's just you in all... standing alone with all your own minds and failures... no one elses...
Klingar på farväl...
//Harriet
Klingar på farväl...
//Harriet
Smolkigt - del 2:
Revbenen som stått i sin marinad över natten är precis inlagda i ugnen på 100grader för värmning...
... och lite grönsaker: lite slarvigt skuren paprika och tomat på varje tallrik och en liten bit äppelkaka som en efterrät i Söndagens anda...
Den kokta potatisen och nu färdiga såsen står på de avstängda plattorna lite vid sidan av och återvinner värmen... global uppvärmning kanske för att säga rent ut sagt förutsägbart...
Såsen: gjordes på "soppan som köttet kokades i" och i detta tog runt ca 4 msk eller om det var teskedar och en 1 1/2 msk mjöl i... kanske lite väl lite mjöl, men å andra sidan vill jag inte ha stuvning på en SöndagsMiddag...
... tvätten har Gert tagit hand om under tiden och det är Gert som brukar diska efter SöndagsMiddagen mellan varven direkt ;)
Nu skall jag koppla av innan besöket kommer...
//Harriet
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)