Jag snackar om bollar eller kulor... samtidigt som jag sitter här och avnjuter en Per Morbergs chokladboll, som jag då tinat upp från frysen och imorgon blir det resten av dom. Perfekt recept: skall skriva upp detta här i bloggen för att ha det i mannaminnet. Underbart gott och så Megadethkaffet till... Förberedelsetid: 10 min detta gick väl fort då... Färdigt på: 10 min, för mig tog det 20 min... Ingredienser 200 g margarin eller smör 2 dl socker 6 dl havregryn 2 tsk vaniljsocker 1 msk cacao 3 msk oboy 4 msk kallt starkt kaffe Pärlsocker för rullning (cocosflarn för de som inte vill ha så mycket sött i) Gör så här 1. Blanda alla ingredienserna utom kaffet och pärlsockret/kokosflarnen i en skål. 2. Tillsätt kaffet och blanda alltihop till en smet. 3. Forma smeten till bollar, cirka 3-4 centimeter i diameter och lägg dem på ett fat. Ta gärna hjälp av en sked, så går det lite lättare att rulla. 4. Rulla sen bollarna i pärlsocker eller kokos och lägg dem på ett fat. Tips Bollarna är bäst om de serveras lite svala, till exempelvis en kopp kaffe. Och går att frysa in ca 14 dagar högst... och dessutom smakade de mycket godare när man tinat upp dom.