tisdag, februari 23, 2010

EVAS UNDERKLÄDER: tema REA

Efter en sådan här dag... ja då kom ett mail med rea... och då unnade jag mig detta: EVAS UNDERKLÄDER Ja, smaken kanske är väl som baken delad:)
Tunn teddy i spets: 299:- Färg: RÖD Storlek: PLUS SIZE Teddy som är gjord i figurnära, tunn spets och denier. Kuporna har isydda bågar och är i vackert, blommönstrad spets. Från bysten och ner har plagget ett kilformat inlägg i spets. Från höft till höft finns en volangkant i spets och även ”trosan” är i spets. Teddyn har reglerbara axel- och strumpeband. Stockings medföljer. OBS: På bilderna visas plagget tillsammans med en boa och en tunn rock. Dessa ingår inte.

Teddy: 199:- Färg: röd STORLEK: ONE SIZE Teddy som är gjord i rosmönstrad spets och fintrådigt, tunt nät. Plagget har sydda kupor i spets, stort hålmönster fram och spets nertill. Det har reglerbara axelband och två band baktill.

PartyLady: 249:- FÄRG: eldigt rosa (CERIZE) STORLEK: ONE SIZE inkluderar kostymset om fem delar bestående av en teddy, ansiktsmask, boa, handfängsel och piska. Teddyn är med flera korslagda band som håller plagget på plats samt skänker det ett lockande utseende. Teddyn knyts i både nacke och rygg. Ansiktsmasken är kantad med luddigt och mjukt material och fästs kring huvudet med ett elastiskt band. Boan är gjord av mjuka fjädrar, färgade att matcha resten av kostymen. Handfängslen är även de kantade med mjuka fjädrar och piskan har en liten, mjuk boll och fritt hängande band i toppen.

TEXT och BILD hämtad från:EVAS UNDERKLÄDER


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥