UTSEENDE/SKÖNHET
Sedan höst -08 sjukskriven och februari 2012 en pensionär. (Så garantier från 2008;)
HÅR:
Jag har äkta mjölkpaket blont, som mörknat med åren och blivit honungsblont.
Sååå jag kör på den naturella stilen (inga extensions, blekning eller färgning osv)
Jag toppar håret självt ;) i samband med dusch och lugg:) Jag kör på ostyrigt hår (fördelen är att jag inte behöver kamma mitt hår så ofta).
MAKE-UP:
osminkat för det mesta och ibland lite granna när jag vill snoffsa upp mig.
Inga krämer och sådant för det tål jag inte.
NAGLAR:
Nagellack ser jag dock inte som smink, men periodvis kör jag på detta fördelen med nagellack är att man kan se lite piffig ut, speciellt om man kör på osminkat då.
Filar och klipper naglarna själv och målar dessa självt också.
Kropp:
Jag gör ingenting mer än promenader och vanliga vardagsrörelser och ibland lite dans och rörelser när jag känner för detta någon gång här hemma.
Jag har visserligen testat lite styrketräning på åttiotalet och en kortare period under nittiotalet och det gav mig inte ett gnota. Testade lite massageband runt magen, men tröttnade både den gång på åttiotalet och på nittiotalet)
MATHÅLLNING:
Lagar min mat, äter ute någong gång, ibland sibylla eller pizzeria, buffeer, någon gång händer det att man har chipshelg och det är inte ofta lksom godiskväll.
SUMMERING:
Jag är nöjd med mig själv och gör inte ett gnota åt mitt utsseende. Vikten sätter jag inte större notering på.
... och om någon tycker något annat om mig, så är det dennes problem.
Gick signalen ut?
//HV
Vi har smakat på kakan och nu är den inlindad i folie för att förvaras i kylen högst i 1 vecka ungefär. Så en bit ungefär varje kväll till kaffet.
RECEPT:
Äppel"bit"kakan (den musikaliska biten) som ätes till musik
2msk rapsolja på botten
6 äpplen/skalade och skivade i lite störrebitar
Kanel eller utan kanel på äpplen.
Inget socker.
Smeten ovanpå äpplen, som petas med gaffeln:
5 dl havregryn
4 dl mjöl
ca 1,5 dl sirap
3tsk vanillin/vaniljsocker
3tsk bakpulver
1,5 dl smält milda
GRÄDDAS på 175 grader ca 45 min-1tim
------------------------------------------------