onsdag, juli 29, 2015

Dryp blöta... dags att varva ned... :
Välling & havrebräck...

... ca 3O minuters tupplur innan sista matleveransen kom..


TISDAGENS: /färsk spaghetti och köttfärssås Original på burk/grönsaker/
Jag steg upp 08:30 och var orolig för Nellie... Jag vaknade av skumma ljud. Nellie kräktes i sängen. Denna natt blir det inte sängen för Nellie hoppas jag.

Det blev städning och tvätt... Klippte pälsen så mycket jag kunde vid "hot spot". Både igår och idag innan man åkte ut. Nu behövs inte detta göras mera.
Mycket luftigar hud och ändå märks inte klippningen så väldan. Mycket päls!

Jag blev duschad ända in på bara kroppen... lite åska & blixt ovanpå det hela...
Innan promenaden hade jag jobb med nellie att ta på Zinksalvan och potatismjölet, varpå regnet kom...

Väl hemma blev hon torkad med handduk... och "hot spot" såg mycket bättre ut idag. Det blöta varet utanpå "hot spot" var borta. Det är på väg mot bättre. Nellie var gladare och fått aptiten tillbaks igen. Trots regnet påverkades inte min behandling... Nellies päls är väl speciell... något vattenavvisande.

Sedan man kom hem från ovädret har de alla jyckarna myst och sovit. Man såg riktigt hur de uppskattade hemmet en sådan här dag. Nellie sover djupt och gott.
Förutom lite andra jobbiga saker som dykt upp som jag varken orkar eller känner för tar jag inte upp. Inget med Nellie att göra, men smått galet.

Jag har tvättade även upp mina ytterjackor. Bytte till torra rena plagg. Hutten gjorde susen på detta... och det skall bli skönt att sova ut under Onsdagen. Inga åtaganden hoppas jag...


Blev helt tagen i natt av en RIDLEY SCOTT film "child 44", som sedan 1965, mitt födelseår, regisserat filmer och det mesta är favoriter ur denna långa meritlistan och denna film var inte sämre. Det var en thriller,men som berörde många punkter och djup dessutom då den berörde många punkter.
Jag hade ingen aning om vad för film detta var... ingenting... desto mer spännande.


Nu till sängs...

GODER NATT,


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥