måndag, oktober 29, 2018

VECKA 44 ny vecka Trivsel? Sekt? :


Vi får frågan om hur vi trivs hemma av före detta arbetskollegor, vänner som undrar hur vi har det nu här hemma där vi bor med grannar och omgivningar, därför tänkte jag försöka få ihop en summering här istället från oss bägge.

THE GOATLORD har bott här sedan aug. 1970 och tog över och köpte lägenheten 1978 då föräldrar ville flytta ut men inte THE GOATLOLRD,
När vi träffades hade jag en kort tid en hyresrätt i Berättelsegatan, Brunnsbo - Hisings-Backa och valet föll på att det helt enkelt var en bostadsrätt när vi sedan flyttade ihop.  Hade Brunnsbo varit en bostadsrätt hade vi bott där nu för vi trivdes bra där.
Jag har bott här sedan febr. 1989.

Vad är det som hållt oss kvar här? Att bostaden och omgivningar varit en idealisk hundlya att bo i.
Så det är HUNDARNA som hållt oss kvar.
När vi kom igång med livet så var det sköna att bara stänga dörren om sig för att bege sig till jobb, resor utflykter etc...  eller ut i naturen hemma såsom uti vildmarksleder getryggen förbi västra och östra långvattnet ibland längre ibland bara västra långvattnet.
MC skickades av under 2007... Det blev istället suv-bil för turer ut med hundar. Det blev jobbigt med både hundturer och MCturer.


Därefter har det hänt en del!

Och nu till denna del som frågan gällde:

För att göra svaret kortare.

Jag trodde att det skulle vara lättare att göra en "föfriskning" och gå vidare med våra liv när man drabbats - hinder gjorde att det tog längre tid för mig att repa sig plus inre måendet av detta --- och THE GOATLORD  tillägger att han upplevt och känt likadant.

Nu när vi sitter här så känns det som att man mot sin vilja varit med i en sekt och att man tagit sig ur denna. Nu är vi livegna och sköter oss själva.
Aldrig mera in i en sekt när man väl tagit sig ur denna!!! först nu  har vi det  riktigt bra och kommit igång med livet igen. (Jag vet nu att det för en del #X#  har svårt för att förstå och att fatta att man kan gått framåt om  #X# har stampat på samma fläck i ett helt liv)

Vi Sover gott äter gott. Har hobbies. Tar hand om oss. Vi trivs jättebra med livet igen!

2018 blev starten för ett bra liv där allt fungerar.

--------------------------------------------------------------------------------------------------


Nellie  har vi inte ännu fått hem idag. Vinglig efter droger.
Hoppas på imorgon.
Nellie älskar kött så det får bli kötträtter för vi alla längtar efter Nellie.

TvättMåndag!

MÅNDAGENS:  kotlett med ugnstekta champinjoner och lök


Grått dystert och blåsigt vättre ute!


Det blir akvarierengöring senare... 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥