torsdag, juli 14, 2011
Ett regnigt tryck som ligger på:
Vädret: en regnig dag och +14
Jag vaknar så sakta, men ligger kvar i sängen... och slumrar*... ingen tupplur... bara ligga och dra sig. Ganska passande... hur många ligger och drar sig en regnig dag i Juli? Och dessutom tycker det är avslaget och dessutom degigt passande. Skönt var bara förnamnet... att ligga och dega.
Jag tog mig till sist upp och då finns bara alternativen bädda och klä på sig. Och jag borstar inte tänderna när jag stiger upp om jag inte käkat något för jag gjorde en ordentlig innan jag gick och lade mig.
Just nu när jag bloggar ökar regnet på... slappt varde här både med jyckar och oss...
... och här är paret:
NattBloggen:
Maten ut i Hisings-Backa:
Makarotti på slaviskt vis:
NattaKäket: A-fil, skivad & tvättad styckad tomat och knäckemacka till NorrlandsÖlen:
... utan blixt... :
... med blixt... :
onsdag, juli 13, 2011
Hanses:
Idag var jag uppe runt kl 11.30 och fixade till min hatt, där jag satte på lite tygmärken. Jag tog tag i de tygmärken som samlats i hög.
Först checkade jag av med Gert om den svarta är "hanses" och det var denna ändock från början visserligen... och då var detta avklarat. På denna hatten satt en svart scarf och jag checkade av med Gert om han vill ha denna. Svar: NEJ!!!
Så då virade jag den svarta kravatten om scarfen och helt sonica hämtade jag häftapparaten och häftade tygmärkena ihop med den virade scarf (kvinna) /kravatt (man)... och till sist åkte mina 2 blommor från H&M på där bak... Voila' Baroque.
Det här var min dag idag vid min fåtölj...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK:
_______________________________________
____________________________________
~~~~~~~~~~~~~~
FILM:
... filmer att se inom kort...
NattBloggen:
NattaKäket: GULASCH i slavisk anda
Blandas tillsammans runt 1 tsk milda det sista som var kvar... rapsolja... 1-2 st hönsbuljongtärningar, snabbtvättad tomat och skärd likaså gul lök, den sista moroten riven och färsk vitkål, det lilla som fanns kvar av frysgrönsaker med "thai", ris såsom något Basmati runt 1/2 deciliter... KRYDDA: 2-3 lagerblad som plockas bort efter ett litet tag, mild mald paprika, salt och malen vitpeppar. Och till sist Vatten... och då skall detta kokas upp för att sänkas och detta får stå sedan under svagare värme.
Vi valde idag att ha en brödskiva med smör på till detta och citronvatten...
Tallriken i mitten är till jyckarna med bröd och smör, lite A-fil, och lite av gulaschen... men inte varje dag...
Lite sömnig är jag allt och skall "coola down" för att till sist återgå till slafen & Goder Natt,
//Harriet
tisdag, juli 12, 2011
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)