några droppar fond - bong touch of taste
P:S i de fyra hörnen rosmarinkrydda plus hela vitlöksklyftor
för att slippa äta dessa sedan men känna de fina dofterna med maten
2:a bilden fuskade lite och hade i färdiga frysta grillade kyckling tärningar
3:e bild toppade med tomater - både halvor och ngn smått skuren
4:e bild in i ugn för att gräddas på 175 gr i ca 1 timma... därefter en stund på svag värme... med folie om för att inte bli för torr.
Så här blev den färdiga maten: quinoa tricolor blandat med fullkornsris - sist i mosad morot. Kycklinggryta i ugn... Maten på tallriken! |
FRUKOST gene tunnbröd original LUNCH varmrökt laxmacka & fruktbricka ONSDAGENS MIDDAG kycklinggryta med quinoa/fullkornsris blandat med mosad morot |
Det hela startas med GÄSP! Det är inte de morgonpiggas gäng som är ute... här vaknar vi till först efter paus... |
Jag hade tänkt att ta en annan väg och paus... men hit ville Asterix ha sin tvåa paus!!! Lugnt och skönt väder ute! Bara att njuta plus lugnt ute! |
Hemma igen om man säger sååå... |