FRUKOST gene tunnbröd fibervariant LUNCH pastejmacka & fruktbricka FREDAGENS MIDDAG fiskbullar i dillsås |
TORSDAGENS jobbiga:
FRUKOST gene tunnbröd original LUNCH pastejmacka & fruktbricka LÖRDAGENS MIDDAG kebabsallad |
FRUKOST gene tunnbröd fibervariant LUNCH pastejmacka & fruktbricka FREDAGENS MIDDAG fiskbullar i dillsås |
FRUKOST gene tunnbröd original LUNCH pastejmacka & fruktbricka LÖRDAGENS MIDDAG kebabsallad |
JUL I VÅRT HUS! |
FRUKOST gene tunnbröd fibervariant LUNCH pastejmacka & fruktbricka TISDAGENS MIDDAG falukorvsgryta serverad med quinoa tricolor och fullkornsris |
Någon grad kyligare idag... |
FRUKOST gene tunnbröd fibervariant LUNCH pastejmacka & fruktbricka MÅNDAGENS MIDDAG krispig panerad torsk fish&crisp med kålsallad |
Adventsmys* |
Efter ca 50 min togs den gräddade blåbär/apelsinsockerkakan ut ur ugnen och fick stå i ca 30 minuter på svalning med bakplåtspapper om innan jag vände på denna. |
Här ser man skillnaden med 3 ägg i smeten - lite mera tjockpannkaka över kakan. |
Adventsfikat inför kvällen! |
En god fika en annan dag då julemuggarna invigdes. Te-muggarna är nu väck, istället blev det jul! Kaffet är däremot året runt muggar - de svarta! |
FRUKOST gene tunnbröd fibervariant LUNCH pastejmacka & fruktbricka SÖNDAGENS MIDDAG schnitzel |
Snögubbslyktan från Harald Nyborg är nu fullt laddad med batterier. Första advent skall det åtminstone få lysa! |
Grå trist väder som en Söndag brukar vara dessutom så mörkt och dystert att även i bild fångat in det grå-trista! |
Nybadad redde jag ur ur håret... Lättare att reda ur! Bara luggen är toppad för denna gång! Skön avslappnande paus! Mycket viktig för Asterix!!! |
Denna är gjord på 2 ägg - mer sockerkaka konsistens än den ovan. Skillnad på 2 och 3 ägg i kakan! |
Lax med endast lite salt och vitpeppar. Toppad med citronskivor. Mellan två laxfiléer - tomathalvor med hela vitlöksklyftor - överst fryst färsk basilika! ... så gott! |
Adventshelgfikat! |
FRUKOST gene tunnbröd original LUNCH pastejmacka & fruktbricka LÖRDAGENS MIDDAG citron lax ugnsbakat med vitlök tomat basilika |