lördag, november 05, 2011

Alla helgons dag:


"Creme Fraiche" sås:

Marinaden  ca 5 msk i "soppan/spadet från kambenen" och...


















... Ca 4 rågade msk mjöl som blandas i hop med creme fraiche ca 2, 5 dl...

















... för att fortsättas vispas, så att inte mjölet fastnar på botten och kokas upp under omrörning:


















... plattorna stängs av och vattnet hälls av på den färdiga kokta potatisen och ställs vid sidan om och tar upp värmen från "plattorna"...


















Kambenen läggs försiktigt över till en annan form och värms i ugnen på ca 50 grader, eftersom jag började vid kl 15.30... tills gäster kommer.





Här är vi:






--------------------------------
Att ha barn eller inte:


Jag vill inte!!! ... och behöver därför inte ens ta min tid för att analysera sönder detta och då  min make oxå är av samma åsikt... sååå är svaret väl givet då.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥