Fusilli Bolognese
Tomatpuré som steks med lagerblad och lök för att få fram smaken i tomatpuré. |
Sedan i med den hackade bladsellerin, liten bit paprika (i detta fall röd). ca 1 tsk bong touch of taste, Färsen röres om. |
KRYDDORNA: salt och malen svartpeppar, paprikapulver, basilika, oregano, mejram och till sist ännu en gång BASILIKA.... för smaken basilika och tomater juh helt enkelt! |
Riven morot röres i liksom de hackade tomaterna... plus 1 dl vatten och till sist ketchup! |
Bolognesen vätskar sig ibland... rör om! |
Kokade färsk brysselkål för 15spänn från HEMKÖP i bong touch of taste ca 1tsk max 1 msk. När det svalnat plockade jag fram brysselkålen och stekte lite lätt i rapsolja och lade till citrondroppar... |
Äppel-Te igen --- endast äpplen som kokas upp med Te! |
FRUKOST gene tunnbröd fibervariant LUNCH pastejmacka & fruktbricka FREDAGENS MIDDAG fusilli fullkornspasta bolognese |
Strax dags för vegetariskt kvällsmellanmål med fika! HÖSTmys! |
Ljuvligt väder med skön både skön tur inkl paus... Härlig avkoppling blev det denna FREDAG! |