onsdag, mars 03, 2010

Morgon Post: tema; seriöst part 1:

Jag är vaken annars skulle inte jag sitta här. Posten damp ned i brevlådan nyligen, för det mesta brukar Gert hinna före, men idag tog jag denna, kanske tur? För det var "NYHETSPOSTEN" och denna försvann helt ärligt och uppriktigt direkt ned i sopppåsen... ja, snabbkoll först så att det inte ligger något inuti... Jag kunde inte låta bli att ta med denna artikel på blivande gemål... som hamnar på frimärke. För den som kanske vill ha ett frimärke på vägg, eller låda eller posta denna till någon;)

OCH ÅTER IGEN, ADELN STÅR UTANFÖR MONARKIN!!!

Facklig tidning ST, brukar också dimpa ned bland soporna... men ST:s utskick via mejl läses och den är inte så lång och är baserad på ren fakta och information och dessutom tar de upp frågor som just de är intresserade av... och ibland är det något ämne som berör mig eller som intresserar mig och då läser jag annars åker den direkt till PC papperskorg. I och med det att den inte är för lång gör att man snabbt ögnar igenom denna och då ser man om det är något som passar eller inte och är det något, då får den ligga på PC skrivbordet ett tag till innan denna slängs. Just mejlutskicket är toppen och att kunna veta vad som händer globalt är intressant och vilka frågor man jobbar med. Och att våran LISA finns med och vilka göromål hon har... just nu ledamot. Som facklig representant måste jag säga hon är toppen för här råder öppen dialog. Och att hon gör det hon är till för. Nog om reklam för facklig organisation utan nu åter till ämnet NYHETSPOSTEN:

Jag fastnade för denna artikel när jag skulle plåta informationen och jag kunde bara inte låta bli denna... MILJÖKÄMPEN SOM GÅR PÅ REN STYRKA:


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥